Op zoek naar Oplage?

   
   
 
Oplage
OPLAGE EN BEDELING De Kleine Wuiten.
HOE UW ADVERTENTIE DOORSTUREN. OPLAGE EN BEDELING. GRATIS EEN EVENT PLAATSEN. OPLAGE EN BEDELING. Een advertentie in De Kleine Wuiten kan wonderen doen. Wenst u een folder mee te laten bedelen met de krant, dan kan u alle sectoren nemen of delen ervan.
oplage WikiWoordenboek.
oplage v / m. het aantal exemplaren van bijvoorbeeld een boek, drukwerk, tijdschrift of krant dat in één keer gedrukt wordt. Het woord oplage staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd oplage herkend door.
Betekenis oplage.
Een oplage is het aantal exemplaren van bijvoorbeeld een boek, drukwerk, tijdschrift of krant dat in één keer gedrukt wordt. De oplage van kranten en tijdschriften wordt in Nederland geregistreerd, Bron: nl.wikipedia.org. De oplage Engels: mintage, Frans: tirage, Duits: Auflage is in de numismatiek het aantal geslagen munten, het wordt ook het slagaantal genoemd.
Oplage Wikipedia.
De oplage van kranten en tijdschriften wordt in Nederland geregistreerd, gecontroleerd en gepubliceerd door het HOI, Instituut voor Media Auditing en in België door het CIM, het Centrum voor Informatie over de Media. Bij boeken heeft het woord oplage ook een andere betekenis, namelijk als synoniem voor druk editie: de gezamenlijke exemplaren die gelijktijdig worden gedrukt en in de handel gebracht.
Oplage Vlaamse Nieuwsmedia.
Vlaamse Nieuwsmedia Oplage. In 2015 werden er gemiddeld 909.000 exemplaren per dag van de Vlaamse kranten verkocht, papieren en digitale edities samen. Dit is een lichte daling 05%, in vergelijking met 2014. De verkoop van digitale kranten is in 2015 met bijna 70% gestegen en maakt 8% van het totaal aantal verkochte exemplaren per dag uit.
CD persen kleine oplage CD Perserij België.
Bij CD Perserij België kunt u uw CD laten persen in een kleine oplage. In principe kunt u bij ons terecht voor het persen van een CD in oplages variërend van 500 tot 3000 stuks, maar we doen ook de CD productie voor een kleine oplage.
Kleine Oplage Relatiegeschenken Bedrukken IGO.
De winkelmand is leeg. IGO voorziet in kleine oplage relatiegeschenken. Wil je namens jouw bedrijf een relatiegeschenk aanbieden of wilt je jouw bedrijf promoten, dan is het niet vanzelfsprekend dat je grote aantallen promotieartikelen bestelt. IGO voorziet volop in kleine oplages relatiegeschenken.:
Wat is een oplage? Marketingtermen.nl.
Deze oplage kan zowel bestaan uit vaste abonnees als losse verkoop. De oplage van een boek is het aantal exemplaren dat in één keer wordt gedrukt. De oplage van een uitgave vormt in beginsel het bereik van het betreffende medium.
zwartopwit drukkerij bulckens.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons