Op zoek naar archief?

   
   
 
archief
SOMA Archief.
De collectie bestaat uit archief van privé-personen, van private organisaties, van organen en individuen betrokken bij de collaboratie, van verzetslui en verzetsorganisaties, van officiële instellingen en diensten die functioneerden tussen 1939 en 1946 bewaargeving op basis van een beheersovereenkomst met het Algemeen Rijksarchief en uit microfilms en fotokopieën van archief over België uit buitenlandse depots.
Archief Wikipedia.
Met toegang tot het archief bedoelt men de toegang tot de ruimte waar de archieven zich bevinden. Met toegang op het archief bedoelt men de ontsluiting van de archiefstukken door beschrijvingen. Een archief in de betekenis van een verzameling documenten wordt vaak ontsloten door middel van een inventaris waarin de archiefstukken systematisch worden beschreven op grond van hun functie voor de vormende organisatie.
Archief Stad Tongeren.
Verder fungeert het stadsarchief als bibliotheek met geschiedkundige en heemkundige werken en beheren zij een databank met genealogische, heraldische en funeraire gegevens en een foto en prentkaartencollectie van meer dan 5000 stuks. Ook de dienst Archeologie en Monumentenzorg is gehuisvest in het archief.
Archief. Archief. Archief.
Archief Wablieft.
zoek Abonnementen Wablieft-krant Online krant Archief Wablieft Start In de les. U bevindt zich hier: Start Krant Archief. In de kijker. Cijfer van de week. Een artikel uit de periode jaar maand dag 01. tot jaar maand dag 01. Zoek het op.
museum archief Het Gasthuis.
De Stedelijke Archiefcommissie, gehuisvest in de Stedelijke Bibliotheek, wil archieven en collecties opsporen om ze dan te verzamelen, te bewaren en finaal te catalogiseren. Heb je een archief in de vorm van papieren documenten zoals weekbladen, affiches, brieven, verslagen, foto's' of films die een interessant licht werpen op het leven in Aarschot?
Kalmthout: Archief.
Alles is kosteloos te consulteren tijdens de openingsuren van het archief, en voor zover de archiefwet de raadpleging ervan toelaat de meeste stukken worden eerst vrijgegeven wanneer ze 100 jaar oud zijn. Heel wat documenten werden al gerestaureerd en zijn nu op microfiche te raadplegen.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas voor onderwijspersoneel Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Het Archief voor Onderwijs: beeld en audio voor in de klas. Als leraar in het basis en secundair onderwijs heb je toegang tot een archief van meer dan 6000 beeld en audiofragmenten voor gebruik in de klas.

Blijf op de hoogte! Selecteer het jaar dat u wilt bekijken: 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009 / 2008 / 2007 / 2006. The New Pornographers High Hi. Canada's' indierock supergroup, new album Whiteout Conditions.
Archief Sphinx Cinema.
Een idee van de zee. Pinx invites Pink Screens Un bacio / The Handmaiden. Hart Boven Hard Cinema Fuck TINA / Whose peace will it be? / CETA, een stille staatsgreep / How To Fall Apart, a true love story.

Contacteer ons