Meer resultaten voor skien ardennen belgie

   
   
 
skien ardennen belgie
Skigebieden België.
Toch zijn de skigebieden in België de moeite waard om eens te bezoeken wanneer er sneeuw is gevallen in de Ardennen. Zeker omdat we tegenwoordig zo gewend zijn aan indoorbanen is het een verademing om dichtbij huis op echte sneeuw in de buitenlucht te glijden.
7 Sneeuwwandelgebieden Op Steenworp Afstand Van Nederland.
In de winter zijn de Ardennen een stille en ongerepte streek. De afwisseling van weide en bos zorgt voor een gevarieerd parcours met weidse uitzichten. In de Ardennen sneeuwt het regelmatiger in het winterseizoen en blijft het relatief lang liggen.
Skipiste Val de Wanne: de langste van Belgie.
Skien in de Ardennen. Van harte welkom op onze skipiste Val de Wanne, de langste van Belgie 1 km. Rechts van de skipiste is er ruimte om met de slee naar beneden te glijden en samen te genieten van de sneeuw.
Skiën in de Ardennen kan, maar haast u VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Skiën in de Ardennen kan, maar haast u. Nu de eerste sneeuw is gevallen in het land, kan je hier en daar skiën of langlaufen in de Ardennen. Maar haast u, want er is zachter weer op komst.
KAART: hier kan je dit weekend skiën in de Ardennen wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
KAART: hier kan je dit weekend skiën in de Ardennen. 14-01-17, 10.33u Kaart: VTM NIEUWS Bron: Belga. Dankzij de sneeuwval van de voorbije dagen hebben 32 Waalse skicentra in de provincies Luik, Luxemburg en ook Henegouwen vandaag de deuren kunnen openen.
Wintersport bij Landal GreenParks.
Landal GreenParks en derden gebruiken cookies en andere technieken om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.
Membership.
Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten.

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
Wintersport in de Oostkantons Oostkantons Belgie.
Plan u verblijf van in het begin. Naast het sneeuwbericht geven we verdere informatie om uw verblijf tijdens de winter in de Oostkantons te plannen. De belangrijkste adressen, verblijfsmogelijkheden, snowcams en het actuele weerbericht vindt u hier. Oostkantons Belgie Beleven Wintersport.
Langlaufen: 15 tips voor langlaufers.
Dichter bij huis valt er ook prima te langlaufen! Langlaufen in de Ardennen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Langlaufen in de Achensee regio, een prachtig langlaufgebied Foto: Achensee Tourismus. Langlaufen in de Ardennen. Langlaufen in de Ardennen is prima mogelijk!

Contacteer ons